Wie ben ik

Floor Snoeijer 
Mijn naam is Floor Snoeijer en sinds 2003 werk ik als Journey practitioner en coach. Met regelmaat mag ik getuige zijn van indrukwekkende helingen en levensveranderende processen. Daar ben ik dankbaar voor. Dit maakt dat ik geniet van mijn werk, dat ik doe met heel mijn hart.

De helende reis is voor mij een warme, toegankelijke en effectieve manier om onze kracht te bevrijden en dat wat ons belemmert in het leven te helen. Het gereedschap dat we nodig hebben is beschikbaar; we kunnen onszelf helen. Dat proces wil ik graag begeleiden.

Opleiding, training en werkervaring

Ik ben geregistreerd Journeytherapeut en maak deel uit van de eerste lichting Journeytherapeuten geaccrediteerd door Brandon Bays in 2002. Mijn kennis en vaardigheden worden jaarlijks getoetst.

Bij de Journeydagen voor kinderen werk ik regelmatig als trainer. Verder ben ik door Con Amore opgeleid tot Creationcoach en bij Cico Utrecht volgde ik de Healingopleiding. Ik ben Yoga-docente en geef les binnen de Readingopleiding van Intuïtieve opleidingen Rotterdam.

Wanneer het voor het helingsproces ondersteunend is, werk ik met systemisch werk, traumahealing (somatic experience), creatieve therapie (met kinderen) en 'the Work' van Byron Katie en Creationcoaching.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Journeytherapeuten (N.V.J.T.) en van de beroepsvereniging BATC.
Met een aanvullende zorgverzekering worden de sessies geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Zie www.batc.nl

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot bouwkundig ingenieur en ik ben moeder van twee kinderen. Jaren geleden, gedurende een intense periode in mijn leven, ondervond ik werkelijke heling. Het diepe verlangen in mijn hart om dit helende, bevrijdende werk met mensen te delen kwam hieruit voort.
 

omhoog